1951 då Sjögareds Såg startades bestod verksamheten av sågning, tillverkning av formluckor, leverans av pålar och lite byggmaterial. 1991 tog Roland Andersson, Håkan Olsson och Ola Gustavsson över företaget som då hette AB Sjögareds Såg & Byggmaterial. I dag utgör leverans av byggmaterial från marknadsledande leverantörer en stor del av vår verksamhet.

Sågar och hyvlar gör vi fortfarande. Vi hyvlar brädor till all form av byggnation samt även specialdimensioner för emballageindustrin. Som det lilla företag är vi flexibla och med hyvleriet kvar i produktion kan vi ta fram udda dimensioner, precis efter varje kunds önskemål. Vi utför även snickeriarbeten som tex byte av fönster, altan, lägger tak och fasader. Kontakta oss för mer information.

VÅRA ANSTÄLLDA

Håkan Olsson,
Lastbil

Håkan kör vår lastbil och levererar material till kunderna. Han lastar av med kran där kunden önskar få materialet, lyfter takstolar och takpannor etc. Vi transporterar även emballage åt andra kunder. Håkan har även hand om vår hyvel där vi hyvlar olika brädor, läkt, plank och en hel del specialbrädor till emballage. Han är snickare och kan mycket om material och bygg. Vi kallar honom Vår Ambassadör på Fältet.

Roland Andersson,
Kundansvarig

Tel:033 28 70 58
Epost

Roland har hand om försäljning och kalkylering. Han räknar ut materialåtgång enligt ritning och sätter priser. Med över 40 år i branchen kan Roland mycket om material, materialhantering och vet vad som är lämpligt att använda. Ibland kör han lastbilen när Håkan är ledig. Annars är han mest på kontoret och hjälper kunder.

Ola Gustavsson,
Lageransvarig

Ola hjälper kunder vid hämtning, plockar ihop ordrar för transport med vår bil. Han ansvarar för fakturering och sköter kontoret när Roland är borta. Ola har stor materialkunskap, speciellt inom trävaror.

Kontakta oss

Skicka iväg meddelande till oss, så hör vi av oss så snart som möjligt!

Start typing and press Enter to search