Din personliga bygghandel

1951 då Sjögareds Såg startades bestod verksamheten av sågning, tillverkning av formluckor, leverans av pålar och lite byggmaterial.

1991 tog Roland Andersson, Håkan Olsson och Ola Gustavsson över företaget som då hette AB Sjögareds Såg & Byggmaterial. I dag utgör leverans av byggmaterial från marknadsledande leverantörer en stor del av vår verksamhet.

Sågar och hyvlar gör vi fortfarande. Vi hyvlar brädor till all form av byggnation samt även specialdimensioner för emballageindustrin. Som det lilla företag är vi flexibla och med hyvleriet kvar i produktion kan vi ta fram udda dimensioner, precis efter varje kunds önskemål.

Vi utför även snickeriarbeten som tex byte av fönster, altan, lägger tak och fasader. Kontakta oss för mer information!

Grönt och vitt hus med rött tak
Lada med röda väggar och grönt tak

Våra anställda

HÅKAN OLSSON, ÄGARE

Håkan är snickare och har många års erfarenhet av renovering och byggnation. Han har ansvaret för vår hyvel där vi hyvlar brädor, läkt, plank och specialbrädor till emballage.

OLA GUSTAVSSON, ÄGARE

Ola är, tillsammans med Håkan, ute och snickrar. Han hjälper kunder vid hämtning och plockar ihop ordrar för transport med vår bil. Ola har stor materialkunskap, speciellt inom trävaror.

JAN BENJAMINSSON, LASTBILSCHAUFFÖR

Jan kör vår lastbil och levererar material till kunderna. Han lastar med kran av där kunden önskar få materialet samt lyfter takstolar och takpannor. Vi transporterar även emballage åt andra kunder.

HELENA GUSTAVSSON, KONTOR

Helena arbetar på kontoret där hon sköter all bokföring och fakturering. Hon är den som svarar i telefonen och mejlen. Här möts ni alltid av ett trevligt samtal!